Zoranet werkt 24 uur per dag voor u

Werken bij Zoranet, niet voor iedereen weggelegd

ZoranetZoranet is niet de eerste de beste provider die met een handvol standaard produkten aanrommelt in de consumentenmarkt. Integendeel, wij leveren technologisch en kwalitatief hoogwaardige diensten aan zakelijke gebruikers die meer zoeken dan een standaard internetverbinding. Daarbij hoort ook een serieuze helpdesk die in onze beleving voor onze klanten ALTIJD direct bereikbaar is. Klanten en partners roemen onze bereikbaarheid, het technisch niveau en de bereidwilligheid omZoranet datadiensten mee te denken. Daar zijn we erg trots op en we doen er alles aan om dat overeind te houden.

Heb jij affiniteit met netwerken (WAN), routers en *nix? Een grote collectie exotische hardware thuis, in een 19" rack? Of droom je daarvan? Heb je gevoel voor humor, is downtijd je eer te na en heb je iets met beren? Dan ga jij je bij ons thuis voelen.

Zoranet zoekt teamspelers met een sterke persoonlijkheid, die eigen verantwoordelijkheid en werk serieus nemen. Let op: een sterke persoonlijkheid is iets anders dan een ego. We hebben een bijzondere bedrijfscultuur en doen er alles aan die overeind te houden. Zoranet kent geen eigen koninkrijkjes of moeizaam politiek gesteggel.

Als je voor Zoranet wilt werken en woonachtig bent in de ruit Arnhem-Enschede-Emmen-Almere, dan ontvangen we graag je motivatie op leukwerk@zoranet.nl. LET OP: stuur je bijlagen in open standaarden zoals PDF,  HTML of ODT. Microsoft Word bestanden worden niet eens geopend. E-mailadressen @hotmail.com of @live.com nemen we niet serieus.

NIEUWS

Dag van nationale rouw: beperkte telefonische bereikbaarheid

gisteren
In verband met de dag van nationale rouw naar aanleiding van het neerschieten van vlucht MH17, is Zoranet op 23 juli na 15.45 uur telefonisch niet of heel beperkt bereikbaar. Wij vragen u hiervoor begrip.

meer...

Werken bij Zoranet

13 mar 2014
Zoranet zoekt een account manager met een geweten en een hardcore developer die pukkeltjes krijgt van hippe methodieken die resultaat vooral in de weg staan. Meer weten?

meer...

Zoranet Zwolle naar Eerste klasse!

3 mar 2013
In zinderende play offs heeft damclub Zoranet Zwolle gisteren in de polder concurrent Lelystad verslagen. De Zwolse damclub komt daarmee volgend jaar uit in de Eerste Klasse.

meer...