Zoranet werkt 24 uur per dag voor u

Be good and tell the world, but not at all cost

Zoranet laat mensen beter met elkaar samenwerken. Dat doen we door laagdrempelige en volledige beheerde netwerkoplossingen te bieden. We hebben een sterke focus op innovatie. Niet voor niets zijn we vaak de eerste met nieuwe technologie.  

Klanten en partners noemen Zoranet een technische club, waar marketing ondergeschikt is aan de techniek. Hoewel we zeker niet a-communicatief zijn, klopt hun statement wel. We zullen altijd voorrang geven aan investeringen in mens, verbindingen en apparatuur ten behoeve van ons primaire proces: mensen beter laten samenwerken.

Zoranet werkt 24 uur per dag voor je. 

NIEUWS

Werken bij Zoranet

13 mar 2014
Zoranet zoekt een account manager met een geweten en een hardcore developer die pukkeltjes krijgt van hippe methodieken die resultaat vooral in de weg staan. Meer weten?

meer...

Ziggo neemt Zoranet en Esprit Telecom over

14 mar 2013
Zoranet blijft opereren als een zelfstandige business unit, maar wordt na overname onderdeel van Ziggo Zakelijk, een telecombedrijf met heel veel eigen infrastructuur.

meer...

Zoranet Zwolle naar Eerste klasse!

3 mar 2013
In zinderende play offs heeft damclub Zoranet Zwolle gisteren in de polder concurrent Lelystad verslagen. De Zwolse damclub komt daarmee volgend jaar uit in de Eerste Klasse.

meer...