Zoranet werkt 24 uur per dag voor u

Gratis WiFi in stadion PEC Zwolle

Gepubliceerd: 16 aug 2012
Als eerste betaald voetbalclub in Nederland, biedt PEC Zwolle gratis WiFi aan in het gehele stadion. Het draadloze netwerk is verzorgd door internetprovider Zoranet en geeft bezoekers de mogelijkheid om gebruik te maken van internet ten behoeve van social media zoals Twitter, Facebook en Pinterest.

PEC Zwolle WiFi"We proberen zoveel mogelijk service in het stadion te bieden", aldus Edward van Wonderen, algemeen directeur van PEC Zwolle. "En daar hoort tegenwoordig draadloos internettoegang gewoon bij. Juist in het stadion en tijdens de wedstrijd wil je via Twitter, Facebook of WhatsApp je ervaringen delen. Niets is zo frustrerend als dat het niet kan. Daarom hebben wij een WiFi netwerk gerealiseerd dat op tribunes, supportershome, business ruimtes en persruimte de bezoeker dezelfde mobiele ervaring biedt als buiten het stadion via 3G."

De keuze voor Zoranet was een logische, aangezien deze provider landelijk veel grootschalige WiFi netwerken realiseert. Roy van Veen, directeur Zoranet: "Zoranet beheert de netwerken van duizenden winkelbedrijven en ook daar zien we WiFi steeds belangrijker worden. Ons succesvolle retailproduct hebben we de afgelopen jaren ontwikkeld met de medewerking van PEC Zwolle en dat maakt dit draadloze netwerk voor ons extra bijzonder."

Op korte termijn komt PEC Zwolle met een App die bezoekers nuttige informatie geeft over wedstrijd, elftal en tegenstander. De daarmee gemoeide nieuwe advertentiemogelijkheden zijn een nieuwe bron van inkomsten voor deze eredivisieploeg. 

Meer informatie bij PEC Zwolle.  

Profiel Zoranet
Zoranet is een internetprovider voor de zakelijke markt en is gespecialiseerd in retail. Het bedrijf staat bekend om haar fullservice aanpak en degelijke technologie. Zoranet koppelt vestigingen tot een transparant privé netwerk op basis van DSL, Glasvezel en diverse draadloze technieken. Duizenden retailers in Nederland en Duitsland, waaronder BP, Intertoys, Phone House en Spar vertrouwen op Zoranet voor betaalverkeer, telefonie, wifi en tal van andere diensten. Zoranet is onderdeel van Detron ICT & Telecom Groep. 

NIEUWS

Werken bij Zoranet

13 mar 2014
Zoranet zoekt een account manager met een geweten. Meer weten?

meer...

Zoranet Zwolle naar Eerste klasse!

3 mar 2013
In zinderende play offs heeft damclub Zoranet Zwolle gisteren in de polder concurrent Lelystad verslagen. De Zwolse damclub komt daarmee volgend jaar uit in de Eerste Klasse.

meer...

Werken bij Zoranet

15 oct 2012
Met oog op stevige uitbreiding van onze activiteiten en klanten, gaan we op zoek naar een nieuwe lichting Zora's. Jij bent servicegericht en een echte teamplayer? Dan wil je zeker even in onze vacatures duiken!!

meer...